Ugyved cime Lövőház utca 20/A.
1024 Budapest

Ugyvedi iroda telefonszama Tel.: +36 1 316 9233
Ugyved fax szama Fax.: +36 1 336 0107
Ugyvedi iroda e-mail cime info@drlittner.hu

Egyéb jogi szolgáltatás

 • Jogi tanácsadás

  Segítünk, ha peres vagy peren kívüli bírósági vagy más hatósági ügyében jogi képviseletre, jogi tanácsra vagy egyéb ügyvédi közreműködésre van szüksége.

 • Szerzői jogok

  Segítünk, ha szerzői joggal, szomszédos jogokkal vagy védjeggyel és ipari mintával vagy a közös jogkezeléssel kapcsolatos kérdése van, felhasználási vagy a vagyoni jogok átruházására vonatkozó szerződést szeretne kötni vagy ilyen szerződést szeretne véleményeztetni.

 • Munkajog

  Segítünk, ha akár munkáltatóként akár pedig munkavállalóként munkaviszony megszüntetésével, szabadsággal, végkielégítéssel kapcsolatos vagy egyéb munkajogi problémája van, munkaügyi bírósági eljárásban jogi képviselőre van szüksége.

 • Műgyűjtők

  Ha értékes festményt, szobrot, egyéb műtárgyat vásárolt magyar vagy külföldi aukción, de kétségei merültek fel a műalkotás eredetiségével kapcsolatban vagy hamisítás gyanúja áll fenn, forduljon hozzánk.

 • Oldtimerek és mai autók

  Ha gépkocsija garanciális javításával, karbantartásával kapcsolatban merülnek fel problémák, vitás kérdések, forduljon hozzánk. Kiterjedt szakértői háttérrel állunk rendelkezésére.