Ugyved cime Lövőház utca 20/A.
1024 Budapest

Ugyvedi iroda telefonszama Tel.: +36 1 316 9233
Ugyved fax szama Fax.: +36 1 336 0107
Ugyvedi iroda e-mail cime info@drlittner.hu

Magunkról

1999. január 1-én nyílt meg a Littner Ügyvédi Iroda Budapest 2. kerületében, a Fillér utca 55/a-ban.

Büszkén tudatjuk, hogy 2007 áprilisa óta kibővült exkluzív irodánkban, a Mammut szomszédságában, a Lövőház u 20/a ötödik emeletén fogadjuk ügyfeleinket.

Munkánk eredményeként az iroda ügyfélköre egyre bővül és a tapasztalatokat, valamint a munkatársak számát illetően is folyamatosan gyarapszik.

A Littner Ügyvédi Irodában már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk az ingatlanjogra és a cégek képviseletére. Ezen kívül gazdag tapasztalatokat gyűjtöttünk a különböző polgárjogi ügyek, a polgári perek, a munkajog, családjog, a szerzői jogok és a gazdasági büntetőjog területén.

Ügyfélkörünk nagy részét a magyar cégek és magánszemélyek teszik ki, de a külföldi ügyfeleket is szívesen látjuk. Elsősorban angol, német, francia és olasz ügyekben dolgozunk, de segítettünk már angolai, indonéz és koreai ügyfeleknek is jogi ügyeikben. Beszélünk és okiratot, szerződést szerkesztünk anyanyelvünkön kívül angol, francia és német nyelven.

Alapvető fontosságúnak tartjuk az empátiát, az ügyfél problémájának lehető legmélyebb megértését, az “ügyfél fejével” való gondolkodást. Emellett természetesen nem hiányozhat a magas szakmai színvonal és a precizitás sem.

Szívesen látjuk egy személyes konzultációra. Ha megadja adatait, és röviden tájékoztat minket az ügyről, hamarosan jelentkezünk Önnél.

Kollégák, akikkel a leggyakrabban együttműködünk:

person_wolfgang_seifert
Mag. Wolfgang Seifert, Bécs
Osztrák gazdasági jog, családjog és ingatlanjog

person_otto_ranzenhofer
Mag. Dr. Otto Ranzenhofer, Bécs
Osztrák szállítási és biztosítási jog,
Német jog (a Berlini Tartományi Bíróság területén)