Ugyved cime Lövőház utca 20/A.
1024 Budapest

Ugyvedi iroda telefonszama Tel.: +36 1 316 9233
Ugyved fax szama Fax.: +36 1 336 0107
Ugyvedi iroda e-mail cime info@drlittner.hu

Külföldi ügyvédek

Bár a Littner Ügyvédi Iroda ügyvéd munkatársai több nyelven is beszélnek, csak a magyar jogrendben járatosak, ennél fogva az Iroda tevékenységi köre csak Magyarországra terjed ki, ügyfelei jogi képviseletét csak Magyarországon tudja ellátni. Abban az esetben, ha Önnek külföldi ügyvédre lenne szüksége jogi tanácsadás vagy jogi képviselet céljából, hasznos kiindulópont lehet az alábbi lista — hogy segítsünk Önnek a tájékozódásban, összegyűjtöttünk néhány, magyar nyelvű illetve ennek hiányában angol vagy német nyelvű honlappal rendelkező osztrák, szlovák, ukrán, román, szerb, horvát, cseh és lengyel ügyvédet és ügyvédi irodát.

Littner Ügyvédi Iroda az alábbi listában az ott feltüntetett ügyvédek és ügyvédi irodák által megadott adatokat teszi közzé, az adatok valódiságáért, érvényességéért, az adott ügyvéd vagy ügyvédi iroda munkavégzéséért és magatartásáért sem közvetlenül sem közvetve nem vállal felelősséget. Amennyiben felveszi a kapcsolatot valamelyikükkel, úgy az esetleges jogviszony Ön és az adott ügyvéd vagy ügyvédi iroda között jön létre, a Littner Ügyvédi Iroda semmilyen módon nem minősül közvetítőnek.

Ausztria

Szlovákia

Ukrajna

Románia

Szerbia

Horvátország

Linkcsere — Ha Ön is szeretne megjelenni ügyvédi irodájával a fenti linkek között, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap segítségével:

Név (szükséges)

E-mail cím (szükséges)

Weboldal címe

Üzenet

A CAPTCHA használatához a Really Simple CAPTCHA bővítményt kell telepíteni.


Please leave this field empty.